Om DINNÉ

Tid til selvforkælelse

Dinné er et univers fyldt med glæde, selvomsorg, femininitet og skønne samt unikke produkter, som vi tror på. Her finder du nichebrands indenfor skønhed, accessoires, wellness/yoga tøj og bolig interiør. Dinné handler om at omfavne indre og ydre skønhed ved at passe på dig selv gennem yoga, meditation og generelt bevægelse. Men også at forkæle sig selv med unikke og smukke produkter til dig og dit hjem.

Ned i tempo

Vi tror på, at det er vigtigt at opleve velvære, ro og selvkærlighed. Vi skal som mennesker lære at passe på os selv. Vi lever i en tid, hvor alt skal gå hurtigt, og vi altid skal være bedre, større og hurtigere end alle andre. En usund præstationskultur i samfundet. Men det er også et enormt socialt pres og de fleste af os glemmer at nyde livet, trække vejret dybt ned i lungerne og mærke os selv. 

Derfor vil jeg rigtig gerne fokusere mere på det indre, i form af meditation, yoga og bevægelse i naturen. Derudover selvforkælelse, i form af lækre udvalgte produkter som jeg har håndplukket og som har en fantastisk god energi og et smukt design. 

Her vil du både finde produkter fra nøje udvalgte mærker og du vil også opleve Dinnés eget mærke.