Om DINNÉ

Tid til selvforkælelse

Dinné er et univers fyldt med glæde, selvomsorg, femininitet og skønne samt unikke produkter, som vi tror på. Her finder du nichebrands indenfor skønhed, accessoires, wellness/yoga tøj og bolig interiør. Dinné handler om at omfavne indre og ydre skønhed ved at passe på dig selv gennem yoga, meditation og generelt bevægelse. Men også at forkæle sig selv med unikke og smukke produkter til dig og dit hjem.

Om Maria

Jeg er uddannet beklædningsdesigner på Margrethe-Skolen i København, derudover har jeg en makeup-artist uddannelse hos Sine Ginsborg i København. Efterfølgende blev jeg mor og der begyndte jeg at se lidt mere hen imod den spirituelle og holistiske verden. Jeg begyndte på forskellige selvudviklings kurser hos b.la. Emihlie Hertz og Rikke Hertz, for at få et større indblik i sindet, kroppen og den verden vi vælger at leve i. Jeg blev også uddannet hos Living Yolates, for at få kroppen mere med indenfor yoga, meditation, dans og pilates. Det har alt sammen været med til at åbne mit hjerte op for, at arbejde med mennesker. Nu er jeg igang med Yogalærer uddannelsen hos Yoga Huset Aalborg. Jeg kan mærke et kald til at undervise indenfor yoga, mindfulness og meditation. Så derfor er Dinné også blevet en vigtig del af denne rejse.

Jeg tror på, at det er vigtigt at opleve velvære, ro og selvkærlighed. Vi skal som mennesker lære at passe på os selv. Vi lever i en tid, hvor alt skal gå hurtigt, og vi altid skal være bedre, større og hurtigere end alle andre. En usund præstationskultur i samfundet. Men det er også et enormt socialt pres og de fleste af os glemmer at nyde livet, trække vejret dybt ned i lungerne og mærke os selv. 

Derfor vil jeg rigtig gerne fokusere mere på det indre, i form af meditation, yoga og bevægelse i naturen. Derudover selvforkælelse, i form af lækre udvalgte produkter som jeg har håndplukket og som har en fantastisk god energi og et smukt design.