Handels- og leveringsbetingelser

 

Virksomhedens navn: Dinné ApS
Adresse: Ferskenvej 93, 9000 Aalborg 
CVR-nummer:  39631210
Telefon nr.: +45 29901600

e-mail adresse: info@dinnedinne.com
web adresse: www.dinnedinne.com

Kundeservice pr. telefon eller over e-mail alle hverdage mellem kl. 10-13

14 DAGS FORTRYDELSESRET
Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten, eller man kan miste sin fortrydelsesret, heriblandt plomberede skønhedsprodukter, hvor emballagen er brudt. Eller varer som af hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt - heriblandt forsegling på badetøj - her bortfalder din fortrydelsesret. Derfor skal undertøj/badetøj prøves uden på eget undertøj, og al forsegling skal blive på tøjet der prøves.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

VIGTIG: Vi forventer, at du afsender varerne retur hurtigst muligt, da dette giver andre mulighed for at kunne købe den pågældende vare. 

RETURNERING Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Dinné ApS
Ferskenvej 93
9000 Aalborg
E-mail: maria@dinnedinne.com
Tlf: +45 29901600

OBS! Ved tilbagelevering skal du sørge for at varerne er forsvarligt indpakket. Varen/varerne skal sendes retur i væsentlig samme stand og samme indpakning, som da du modtog vare/varerne og det er dig som afsender der bærer ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Returvarer (ved køb af eksempelvis sko) må ikke sendes i selve skotøjsæsken alene, denne skal pakkes ind i anden form for kasse og/eller bobleplast for at undgå skader på den under fragten. Gem ALTID postkvittering samt evt. track and trace nummer, så du på den måde altid kan finde dokumentation for, at pakken er afsendt, hvis uheldet er ude.

 

Bemærk: Da vi også sælger kostbare keramik kopper, er det utrolig vigtigt at varerne er pakkes forsvarligt ind som da du modtog dem og det er vigtigt at der er en anmærkning til GLS om at de skal passe godt på pakken. Derfor anbefaler vi at du sender tilbage i samme emballage som da du modtog pakken, da der er ”Glas” symbol klistermærke på.

RETURPAKKER SKAL SENDES MED OMDELING
Du vælger selv hvilke fragt-/pakkefirma du vil benytte i forbindelse med returnering af din vare. (Vi anbefaler dog. GLS eller Post Nord.) Vi anbefaler, at du sender din returpakke som en forsikret pakke, så du har mulighed for at benytte "Track and Trace", hvis der skulle opstå forsinkelse eller udeblivelse af pakken. 

Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken bliver sendt retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny (med omdeling). Alle udlæg i sådanne situationer pålægges dig som afsender. Alternativt kan returpakker afleveres på vores adresse - men kun efter aftale! Kontakt os i tilfælde heraf.  SEND DERFOR IKKE MED DAO & BRING, DA DAO/BRING IKKE KAN LEVERE TIL VIRKSOMHEDSADRESSER, OG VIL LIGGE PAKKEN UDENFOR. VI TAGER IKKE ANSVAR FOR EVT. BORTKOMNE PAKKER I DEN FORBINDELSE. 


TILBAGEBETALING
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid tilbageført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales inden der er gået 14 dage fra modtagelsen af varen, vi bestræber os dog på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren/varerne.
OBS.: Vær opmærksom på, at der kan gå op til 30 dage, hvis du har betalt med Mastercard.

Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at kunne konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Du hæfter altså kun for eventuel forringelse af varens værdig, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og dem måde de fungere på. Emballagen/ Indpakningen af varen skal behandles med omhu, her tænkes specielt på sko-, parfume- og smykkeæsker, så vi kan genbruge dem - hvis ikke kan der fremkomme værdiforringelse af varen.


REKLAMATION
HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

DU SKAL KONTAKTE OS INDENFOR ”RIMELIG TID” Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen/fejlen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt. Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@dinnedinne.com eller telefonisk på +45 29 90 16 00

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Varen skal sendes retur til:
Dinné ApS
Ferskenvej 93
9000 Aalborg
Danmark

 

(dog skal du kontakte os først enten telefonisk eller på mail inden varen afsendes):

VED BERETTIGET REKLAMATION REFUNDERER VI RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende, eller som skal afhentes på posthuset. Du er dog velkommen til at aflevere din reklamationssag til os på adressen - MEN KUN efter aftale.
Ligger du en pakke på vores adresse uden at have en aftale med os herom, bærer du ansvaret indtil den er i vores hænder.
Vær opmærksom på, at vi har lukket alle helligedage og weekender.

 

Fragt 

Vi sender kun til Lande indenfor EU, da vi ikke vil pålægges told.

Lige nu sender vi primær til Danmark og Sverige, men skriv endelig til os på mail eller instagram hvis du bor i nogle af de andre nærliggende lande. Så kan vi finde en fragt løsning.


Leveringen sker med GLS og leveringstiden vil derfor være afhængig af GLS leveringsfrekvens. 

Risikoen for varer købt ved dinnedinne.com overgår til køber på leveringstidspunktet. Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra dinnedinne.com, skal påberåbes i rimelig tid efter fejlen er opdaget. Det er købers pligt at angive og på forlangende vise fejlen/manglen på varen. Opdages en fejl eller mangel bedes du kontakte dinnedinne.com hurtigst muligt på info@dinnedinne.com.

Reklamationsret 
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert anvendelse af varen.